TopSave Activiteiten

Activiteiten TopSave Keeperschool!

1/ keeperschool

Tijdens 2 x 10 trainingen (september-november & februari-april) ontvangen we op maandag van 18u30 tot 20u00 een 40-tal keepers.

Deze trainen, onder leiding van gemotiveerde en gespecialiseerde trainers, in kleine groepjes van 4 tot 5 personen aan de basistechnieken van het keepen, aangevuld met de nodige reflex- en spelvormen

2/ Keeperskampen

We organiseren 2 TopSave keeperskampen per jaar.

– Paasvakantie (5 dagen – volle week van de paasvakantie)

– Zomervakantie (5 dagen – 3de week van augustus)

Een 70-tal keepers krijgen dagelijks 2 specifieke keepertrainingen. Tijdens de middag volgt er een warme maaltijd. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en plezier!

Blikvanger tijdens deze kampen is de dagelijkse TopSave Battle!

In de 2de week van Juli organiseren we ook nog een TopSave/TopFun keeperskamp.

Naast 2 dagelijkse keepertrainingen is er tijdens die week ook veel aandacht voor spel en animatie.

3/ TopSave Keeperstagedag

De TopSave Keeperstagedag is een niet te missen evenement voor alle keepers! Dit jaarlijks hoogtepunt brengt tot 200 keepers samen.

In de voor- en namiddag zijn er keepertrainingen door (jeugd)keepertrainers uit verschillende nationale en provinciale ploegen.

Tijdens de middag wordt er lekker gegeten en uitgekeken naar het bezoek van bekende keeper(s). Tijdens deze dag mogen we ook verschillende bekende keepers verwelkomen. Niemand minder dan Thibaut Courtois is ons in het verleden komen bezoeken. Ook andere doelmannen zoals oa. Oliver Renard, László Köteles, Kristof Van Hout, Davino Verhulst, Logan Bailly… en voetballers Kevin De Bruyne, Yoni Buyens … mochten we al begroeten !

We sluiten de dag af met een grote prijsuitreiking !

4/ TopSave Battle !

Een uniek tornooi specifiek voor keepers !

Keepers spelen in een poulesysteem wedstrijden “Shoot-out” en “TopSaver” tegen mekaar. De winnaars van de poules gaan verder in een knock-out systeem tot we een winnaar hebben.

5/ TopSave PLUS +

TopSave PLUS+ heeft als doelstelling keepers een kwaliteitsvol en professioneel vervolg aan te bieden op onze bestaande TopSave activiteiten.

Ben je talentvol, heb je reeds de nodige ervaring opgedaan tijdens de keeperschool, keeperskampen en/of de stagedag van TopSave, of speel/ train je elders op niveau? Dan kan je deelnemen aan de TopSave PLUS + !

6/ TopSave in heel het land!

TopSave biedt op verschillende locaties in België keepersopleidingen aan.

Een coördinator ter plaatse zorgt, samen met zijn team van trainers, voor training en begeleiding op TopSave niveau.

Meer info kan je terugvinden op de webpagina’ s van:

TopSave Kempen

TopSave Brugge

TopSave Pajottenland

TopSave Demer